Visie

Welkom

Vanuit een passie voor vermoeide, zieke en gebroken mensen ben ik begonnen als masseur. Als gediplomeerd fysiotherapeut heb ik goede kennis in huis om je gericht te kunnen behandelen.

Vanuit zowel persoonlijke ervaring als werkervaring ben ik tot de ontdekking gekomen dat innerlijke rust en ontspanning de hoogste prioriteit mag zijn voor iedereen. Dit geldt natuurlijk al helemaal voor mensen die pijn en/of spanning ervaren.

Visie

Ik heb ervaren, in mijn werk als fysiotherapeut, dat heel veel mensen te maken hebben met gespannen spieren. De pijn die hier een gevolg van is kan soms al zo lang aanwezig zijn dat het als ‘gewoon’ gezien wordt. Ook wordt de pijn vaak niet herkend als komende vanuit de spieren. Door de persoon in kwestie zelf niet, maar ook vaak niet door de specialist.

De oorzaak van spanning in de spieren is meestal wijd uiteenlopend. Je kan het zien als opgestapelde blokken die samen stress opleveren. Het lichaam uit dit vervolgens in gespannen spieren. Zowel massage als bewustwording kan veel verbetering geven.

Ik geloof in herstel!

Laat mij u verrassen met nieuwe inzichten en het masseren van de juiste spieren zodat u beetje bij beetje opknapt. Ook op hogere leeftijd.

Zoekt u een bekwaam masseur met een frisse, hoopvolle kijk op dingen, dan bent u hier aan het goede adres. Ik wil er graag voor u zijn!

Sluit Menu