Behandeling


Waarom je moet kiezen voor Massagepraktijk Homminga? Een massage bij ons is anders. Wij geloven dat pijn ontstaat door spierspanning, wat op zijn beurt veroorzaakt wordt door mentale druk. Dankzij onze fysiotherapeutische expertise zijn wij in staat beide succesvol te behandelen. Door deze doelgerichte aanpak kun jij snel weer pijnvrij verder!

Zo snel mogelijk pijnvrij

Wij zijn er op gericht jou zo snel mogelijk van de pijnklachten af te helpen. En we zijn daar succesvol in, al zeggen we het zelf. We gebruiken hierbij massagetechnieken uit verschillende massage afdelingen en zelfs wat manuele technieken door onze achtergrond in de fysiotherapie. Net wat er in jouw specifieke situatie nodig is. Hier mag jij uiteraard ook je voorkeur in aangeven, je blijft zelf de baas.

Er zijn veel mensen door ons geholpen die nergens anders geholpen konden worden. Ook pijnklachten die niet leken voort te komen uit spierspanning verdwijnen regelmatig door onze behandeling.

Maar waarom herstelt men bij ons wel? En bij fysiotherapeuten, masseurs, chiropractors en andersoortige therapeuten vaak minder goed of helemaal niet?

Anatomie

Dat heeft te maken met een grondige kennis van de anatomie, waardoor we als het ware door de huid heen kunnen kijken en zien waar de spieren lopen. Zo kunnen we jouw spieren specifiek behandelen en zijn we niet maar een beetje algemeen aan het wrijven over het pijnlijke lichaamsdeel.

Intensiteit

We hebben ook de ervaring om hierbij de juiste intensiteit te kiezen die je het meest zal baten. Te intensief en je zal door napijn de dagen na de behandeling moeite hebben te ontspannen, wat het herstel behoorlijk in de weg staat. Te zachtaardig en de spieren komen niet genoeg los. De juiste intensiteit en locatie van de behandeling is voor iedereen weer anders en daarom is iedere behandeling uniek aangepast op de cliënt.

Powerful

Het is voor ons belangrijk een spiergroep stevig te kunnen masseren omdat dat nodig kan zijn. Dat kan voor ons behoorlijk fysiek werk worden, daarom zorgen wij ervoor dat ons lichaam hiertoe in staat is door middel van krachttraining.

Secret ingredient

Maar het geheime ingrediënt van onze behandeling is hiermee nog niet genoemd. Dat is namelijk het onderuit halen van hetgeen de spierspanning veroorzaakt.
De pijnklacht is namelijk een signaal van je lichaam dat maar door weinigen op de juiste manier geïnterpreteerd wordt.

En als je niet weet wat het lichaam je wil vertellen, dan slaat een behandeling natuurlijk ook minder goed aan. Wij hebben hier een bijzondere expertise in ontwikkeld. Je kan hier meer over lezen onder Visie en Blogs.

Dus wees niet bang, maar we zullen altijd wat therapie doen tijdens de behandeling, omdat spierspanning stiekem veel te maken heeft met hoe het van binnen met je gaat. En tja, als je de wortel van het onkruid meteen mee kan nemen, dan schiet het onkruid ook minder snel weer op. Zo hoef je dus ook niet eindeloos behandeld te worden.

Veiligheid

Door een achtergrond in de fysiotherapie hebben we basale kennis van de meest voorkomende ziektebeelden, gewrichten en de ligging van zenuwen en bloedvaten. Hierdoor herkennen we rode vlaggen en sturen we je snel door als jouw pijnklacht onverhoopt toch niet door spierspanning komt.

Succesvol behandeld worden

Wij kunnen jou adequaat behandelen zodat jouw lichaam herstel vindt.
Mocht je nog twijfelen of wij kunnen bieden wat jij nodig hebt, neem gerust vrijblijvend 
contact op en stel al je vragen. 
Ook kun je eerst nog meer lezen over onze zienswijze.

Als je al helemaal overtuigd bent dat wij een goede match zijn voor jou, dan kun je meteen een afspraak maken.
Online inplannen kan via onderstaande button, maar je kan ook even bellen of mailen. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Sluit Menu