Behandelingen

Tijdens de massage kun je er op rekenen dat je deskundig behandeld wordt op basis van jouw specifieke situatie. De behandelingen duren 30 of 60 minuten. Bij de eerste behandeling is er een intake van 15 minuten.

Nekpijn

Triggerpoint behandeling

Een triggerpoint is een plek in een spier waar zich een spierknoop bevind. Deze traceren we en maken we los zodat de pijn minder wordt en het los aanvoelt.

Ontspanningsmassage

Rust voor lichaam en ziel. Bij veel pijn een goed startpunt, maar ook wanneer je geen klachten hebt een heerlijke optie.

Ontspanningsmassage

De verschillende soorten massages hebben veel overlap, weet je niet zo goed wat je wil of wat je nodig hebt? Geen probleem, daar komen we samen wel uit tijdens de intake.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is kalmerend voor lichaam en ziel, zorgt voor ontspannen spieren, minder last van harde buik, beter slapen, verbeterde bloedcirculatie…

Chronische pijn massage

Zelfs in het geval van ouderdom en ongeneeslijke ziekten is er vaak een vermindering in pijnklachten te bewerkstelligen middels massage.

Massage specifiek

Mocht je twijfelen of we aan je wens kunnen voldoen, neem dan gerust even contact op.

Sportmassage

Sportmassage

De functie van een sportmassage is niet alleen herstel, maar ook preventie en zelfs het verbeteren van prestaties.

Therapeutische massage

Naast het behandelen van de klachten middels massage bespreken we ook op ontspannen wijze waar de spanning weg komt.  

bewustwording door middel van therapeutische massage
Sportmassage

Massage in overleg met masseur

Van te voren hoef je niet te weten wat er aan de hand is en wat je nodig hebt. De masseur heeft de expertise in huis om je gericht te kunnen helpen.

Sluit Menu