Behandelingen


Waarom je moet kiezen voor Massage Homminga? Een massage bij ons is anders. Wij geloven dat pijn ontstaat door spierspanning, wat op zijn beurt veroorzaakt wordt door mentale druk. Dankzij onze fysiotherapeutische expertise zijn wij in staat beide succesvol te behandelen. Door deze doelgerichte aanpak kun jij snel weer pijnvrij verder!

Dit zijn de verschillende behandelingen waar je voor kunt kiezen. Maak je er verder niet al te druk om. Wanneer je een afspraak maakt kijken we ter plekke wat voor jou handig is.

Massage Gun behandeling

De Massage Gun weet de spieren ontzettend effectief los te maken. Het is een behandelvorm wat gebruik maakt van de Theragun G3PRO die d.m.v. snelle schokken de spieren als het ware losdrilt.

theragun voor ontspannen spieren
Nekpijn, Triggerpoints en massage

Triggerpoint behandeling

Een triggerpoint is een plek in een spier waar zich een spierknoop bevind. Deze traceren we en maken we los zodat de pijn minder wordt en het los aanvoelt.

Ontspanningsmassage

Rust voor lichaam en ziel. Bij veel pijn een goed startpunt, maar ook wanneer je geen klachten hebt een heerlijke optie.

Ontspanningsmassage

De verschillende soorten massages hebben veel overlap, weet je niet zo goed wat je wil of wat je nodig hebt? Geen probleem, daar komen we samen wel uit.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is kalmerend voor lichaam en ziel, zorgt voor ontspannen spieren, minder last van harde buik, beter slapen, verbeterde bloedcirculatie…

Chronische pijn massage

Zelfs in het geval van ouderdom en ongeneeslijke ziekten is er vaak een vermindering in pijnklachten te bewerkstelligen middels massage.

Massage groningen

Mocht je twijfelen of we aan je wens kunnen voldoen, neem dan gerust even contact op.

Sportmassage

Sportmassage

De functie van een sportmassage is niet alleen herstel, maar ook preventie en zelfs het verbeteren van prestaties.

Therapeutische massage

Naast het behandelen van de klachten middels massage bespreken we ook op ontspannen wijze waar de spanning weg komt.  

Therapeutische massage

Rug-, schouders- en nekmassage

Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren in deze zone losgemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Deep tissue massage

Een deep tissue massage kan klachten verlichten wanneer traditionele massages niet helpen. 

Voetmassage

Waar zouden we zijn zonder onze voeten? Ze dragen ons volledige lichaam – dag in, dag uit. We mogen onze voeten dus best af en toe een beetje verwennen. Wat is er dan beter dan een fijne voetmassage?

Heb je de perfecte massage gevonden? Klik op de knop om direct een afspraak in te plannen.