Massage in overleg met masseur


Waarom je moet kiezen voor Massagepraktijk Homminga? Een massage bij ons is anders. Wij geloven dat pijn ontstaat door spierspanning, wat op zijn beurt veroorzaakt wordt door mentale druk. Dankzij onze fysiotherapeutische expertise zijn wij in staat beide succesvol te behandelen. Door deze doelgerichte aanpak kun jij snel weer pijnvrij verder!

Massage in overleg met masseur

Je hebt pijn in je lichaam. Je voelt je gespannen en stijf. Van te voren hoef je niet te weten wat er aan de hand is en wat je nodig hebt. Maak je geen zorgen, ik heb die expertise in huis. Door jarenlange ervaring heb ik een effectieve manier gevonden om mensen van alle soorten en maten van hun pijnklachten af te helpen. Met een unieke zienswijze combineer ik de behandeling van het lichaam met het behandelen van de oorzaak van de spanning. Met een achtergrond in de fysiotherapie beoordeel ik of het verstandig is om je te masseren. Of dat het beter is dat je eerst verder onderzocht wordt.

Wat houdt deze behandeling in?

Door je vragen te stellen en jouw verhaal te horen beoordeel ik hoe we de behandeling vorm geven. Op basis hiervan behandel ik de juiste spieren op effectieve wijze. Daarnaast stappen we op ontspannen wijze samen in jouw wereld om te beoordelen waar de spanning eigenlijk weg komt.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Sluit Menu