Therapeutische Massage


Waarom je moet kiezen voor Massage Homminga? Een massage bij ons is anders. Wij geloven dat pijn ontstaat door spierspanning, wat op zijn beurt veroorzaakt wordt door mentale druk. Dankzij onze fysiotherapeutische expertise zijn wij in staat beide succesvol te behandelen. Door deze doelgerichte aanpak kun jij snel weer pijnvrij verder!

Therapeutische Massage

Bij gespannen spieren is een stevige massage de meest effectieve behandeling. Maar laten we het hierbij, dan is het alsof je een pijnstiller neemt. Je hebt ergens last van, pijnstiller erin, pijn is weg. De oorzaak is dan nooit in zicht geweest, laat staan dat deze behandeld wordt. Het is niet verbazingwekkend als je de week erop dezelfde spierspanning weer hebt opgebouwd. Het antwoord? Een therapeutische massage.

Wat houdt het in?

Uiteraard behandelen we het lichaamsdeel waar de meeste klachten vandaan komen. Dat doet al heel veel. Maar tegelijkertijd leggen we bij een therapeutische massage sterk de nadruk op de oorzaak van de spierspanning. Samen gaan we de wortel van het probleem blootleggen. Dat kan heel ingewikkeld en zwaar klinken, maar dat valt reuze mee. Op een ontspannen wijze praten we over jouw leven en wat er bij jou van binnen speelt.

Bril

De meest effectieve behandeling

Ik stel mensen die herstellen van hun pijn vaak de vraag: Hoe komt het dat je je nu beter voelt?
In de antwoorden komen termen voor als: bewustwording toegenomen, ontspanning gevonden, inzicht gekregen in het ontstaan van de spierspanning.
Lees meer over de sterke connectie tussen de psyche en het fysieke op de blog en visie pagina. Mocht je vragen hebben over deze behandeling, die mag je natuurlijk altijd stellen. Klik hier als je meteen online een therapeutische massage afspraak in Zwolle wilt maken.

Waarom zou je voor ons kiezen?