Hielspoor wegmasseren

Pijn onder de voet is een klacht waar veel meer mensen last van hebben dan je zou denken. De pijn is met name ’s ochtends aanwezig en na lang zitten. Bij lang staan, lopen op blote voeten en schokbelasting(bijv. hardlopen) wordt de pijn vooral gevoeld. Is hielspoor wegmasseren dé oplossing tegen deze pijnklachten?
De bekende behandelingen die worden aangeboden zijn:

  • rekken
  • shockwave
  • zooltjes
  • balansoefeningen
  • balletje onder de voet rollen
  • medicatie
  • Speciale schoenen
Dit zijn behandelingen die best wat positiefs kunnen doen, maar de échte oorzaak wordt niet aangepakt. Simpelweg de hielspoor wegmasseren hoor je eigenlijk nooit. En met deze behandeling zie je juist de beste resultaten!

Waar komt pijn onder de voet vandaan?

In bijna alle gevallen is de voetspier die onder de voet loopt gespannen en geeft deze een zeurende pijn onder de hak en onder de voet. Ook wanneer er gesproken wordt van ontstekingen, pezen en fascia is de oorzaak van de pijn gewoon spierspanning. Dit zien wij keer op keer bevestigd.

hielspoor wegmasseren

In bovenstaande afbeelding zie je de onderkant van de voet. Je ziet dat het er vol zit met spieren. Je kunt hielspoor wegmasseren door de juist spier te vinden en los te maken.

Spierspanning ontstaat op zijn beurt vrijwel altijd door onbewust en niet-functioneel aanspannen, wat resulteert in overbelasting van de spier. Je kunt hier meer lezen over het ontstaan van spierspanning: https://massagehomminga.nl/waar-komt-de-pijn-vandaan/

Kun je hielspoor wegmasseren?

Ja! Maar de therapeut moet wel de juiste plekken weten te vinden en deze ook met geschikte intensiteit losmaken. De therapeut moet dus voor het gewenste resultaat wel de nodige training gehad hebben. Hielspoor wegmasseren is wat gevoelig, maar er is bijna altijd direct resultaat!  Het gevoel van pijnvrij kunnen staan op je voeten. Hoe heerlijk is dat. Jarenlang opstaan met voetpijn gaat je niet in de koude kleren zitten. Ervaar al resultaat na één behandeling! Kom direct even langs. Wij staan te popelen om je te verlossen van die pijn onder de voeten.

Wij zien goede resultaten door onze methode van hielspoor wegmasseren. Probeer het en laat je verrassen!

Maak meteen een afspraak via onderstaande knop!