Massage Zwolle

vestiging zwolle

Welkom bij onze vestiging Massage Homminga in Zwolle! Je bent hier aan het juiste adres als je zoekt naar een effectieve behandeling tegen pijnklachten. wij werken met een nieuwe visie die is ontstaan vanuit de fysiotherapie, namelijk de Homminga Methode.

Over onze vestiging in Zwolle

Deze locatie is gevestigd aan de dokter stolteweg 62 in Zwolle. Dat is het Nobel gebouw tussen het PEC Zwolle stadion en het Isala. Met de auto kun je onder de slagboom doorrijden, parkeren is gratis, je krijgt een uitrijkaartje van ons mee. Bij aankomst kun je op de eerste verdieping plaatsnemen in de wachtruimte tot je wordt opgehaald. Denk je aan het meenemen van een grote handdoek? Je kan achteraf (contactloos) pinnen.

Pijnvrij met de Homminga Methode

Locatie Zwolle werkt net als de andere locaties met de Homminga Methode. Wij willen jou zo effectief mogelijk van je pijnklachten afhelpen. Precies om deze reden is de Homminga Methode ontworpen. Een methode die de directe oorzaak van pijn onderuit haalt. Op de korte termijn, maar ook op de lange. Wij behandelen spieren door middel van massagetechnieken, massagehoutjes en de massagegun. Lees er meer over en bekijk het filmpje op deze pagina.

Waarom kiezen voor Massage Homminga in Zwolle?

Hierom kies jij voor Massage Homminga in Zwolle:

  • Een duidelijke begrijpbare diagnose van jouw pijnklachten.
  • Geen flauwe oefeningetjes doen.
  • Geen ingewikkelde of spannende mobilisaties/krakingen.
  • Geen verwijten dat je je houding moet verbeteren.
  • Je hoeft zelfs je leven niet te beteren.
  • Je hoeft niet zelf iets te doen om van je klachten af te komen.

Maar hoe kan dit dan helpen? Ik moet toch zelf ook zeker iets bijdragen!?
Nee! Dat is juist het probleem waarom klachten vaak blijven bestaan. We denken dat we iets moeten bijdragen terwijl het lichaam juist wil dat we het z’n gang laten gaan.
Wij als behandelaar creëren de voorwaarden voor het herstel van het lichaam zodat deze zelf kan herstellen. Jij hoeft daar niets aan bij te dragen.

Zien we je binnenkort op locatie bij Massage Homminga in Zwolle? Klik op onderstaande knop of bel even als je nog vragen hebt! 😉