Tarieven


Waarom je moet kiezen voor Massage Homminga? Een massage bij ons is anders. Wij geloven dat pijn ontstaat door spierspanning, wat op zijn beurt veroorzaakt wordt door mentale druk. Dankzij onze fysiotherapeutische expertise zijn wij in staat beide succesvol te behandelen. Door deze doelgerichte aanpak kun jij snel weer pijnvrij verder

Massage Homminga maakt plaats voor een nieuwe praktijknaam: TAPA – The Anti Pain Army. Dezelfde behandelwijze, maar dan verder ontwikkeld. Lees hier het verhaal en bekijk meteen de nieuwe website.

Tarieven

Een behandeling kost €48,00. Dit kan na de behandeling worden voldaan via PIN of contant. De duur van de behandeling is een half uur. Je kunt ook een dubbele behandeling plannen. Dit is met name handig als er meerdere lichaamsdelen aandacht behoeven. Neem een grote handdoek mee als je kunt.

Direct een afspraak maken>>

Zo snel mogelijk pijnvrij

Wij zijn resultaatgericht. Daarom zien we je het liefst zo snel mogelijk pijnvrij. Waar we naar streven is onafhankelijkheid van de cliënt, dus niet eindeloos door behandelen. We leren je om zelf de oplossing van jouw klachten toe te passen. Dat is altijd een proces wat bij de één langer duurt dan bij de ander.

Gemiddeld genomen zijn cliënten met de meest doorsnee klachtenpatronen na zo’n 4 wekelijkse behandelingen van hun klachten af. Lichte klachten zijn vaak al opgelost na 2 behandelingen. Zwaardere, langdurige of chronische klachten gaan vaak richting de 6-12 behandeling. We zien ook in deze laatste categorie verrassend goede resultaten door de Homminga Methode. Lees de ervaringen van onze cliënten onder aan de homepage of Google reviews. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via het contactformulier.

Vergoeding en annulering

Wij werken volledig particulier en hebben (bewust) geen contracten met zorgverzekeraars.

De kosten zijn mogelijk wel belastingaftrekbaar.

Je kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Wanneer je later dan 24 uur van te voren afzegt wordt 100% van het tarief in rekening gebracht.

Op alle afspraken bij Massage Homminga zijn de algemene voorwaarden van toepassing.